Algemene info

Zwemmen

Wedstrijdzwemmen is voor alle leeftijden. Er zijn verschillende wedstrijden en trainingen die zijn afgestemd op diverse leeftijdsgroepen. Iedereen die zijn A diploma heeft en graag zwemt kan meedoen. VZ&PC biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen en wedstrijden. Zwemmen kan bij VZ&PC op verschillende niveaus. Zo kun je recreatief zwemmen en aan recreatieve wedstrijden meedoen om je persoonlijke records te verbreken. Maar je kunt ook zwemmen met de nadruk op presteren. Je zult dan meer gaan trainen onder begeleiding van gecertificeerde trainers, je zult meedoen aan competitiewedstrijden en meerdaagse zwemtoernooien en trainingskampen in binnen- en buitenland. Binnen de vereniging kan zwemmen tevens ook in combinatie gedaan worden met waterpolo.

Binnen onze zwemafdeling kennen wij de indeling
• Minioren
• Junioren
• Jeugd
• Senioren
• De Selectie (de selectie zijn zwemmers uit alle jaargangen die geselecteerd worden om op een hoger niveau te kunnen trainen.)

Triatleten

Ben jij een triatleet en wil jij graag trainen/wedstrijden zwemmen, neem dan contact op via het contactformulier

Meetrainen?

Hou jij van water, en wil jij kijken of zwemmen de sport voor jou is? Dan kun je bij VZ&PC twee weken gratis meetrainen.*
De trainingen waar nieuwe leden kunnen instromen worden gehouden op:
• woensdag 17:45 – 18:30 (zwemmen)
• zaterdag 8:00 – 9:00 (zwemmen)
• zaterdag 9:00 – 9:30 (minipolo)**

* Je kunt je melden bij één van de trainers wanneer je omgekleed aan het zwembad komt of via het contactformulier laten weten dat je mee komt trainen.

** Bij VZ&PC kun je zwemmen, waterpoloën, of je kunt er voor kiezen om beide sporten te beoefenen. Op zaterdag wordt er van 9:00 – 9:30 een instroomgroep getraind met kinderen die het leuk vindt om samen spelletjes te doen en om samen waterpolo te spelen. Deze groep wordt op spelenderwijs de basistechnieken van waterpolo aangeleerd. Om ervoor te zorgen dat deze kinderen ook wedstrijdervaring opdoen, worden er ook oefenwedstrijden gespeeld. Als dit jou leuk lijkt mag je ook bij deze trainingen meedoen.

Wil je direct meer info bel dan met Ilse Leushuis 0629480033 of Jenniek Ligtenberg 0620700930