Wedstrijdverslagen 7/8 april

Zwemwedstrijd Limiet, Hardenberg uitslag

Uitslag Hardenberg

Zwemwedstrijd Swim Cup, Den Haag uitslag

Mette Stoelhorst:
50m Rug: 40.42
100m Rug: 1.24.32
50m Vlinder: 37.25
100m Vlinder: 1.30.69

Job Sportel
50m Vlinder: 42.79
50m Rug: 41.58
50m Borstcrowl: 37.15

Onder 15 speelde zaterdag 7 april een vroege pot tegen de koploper EZC uit Enschede.

Het sterke EZC had na een minuut de 0-1 al gemaakt…zo kwam de 0-2… toch maakte VZ&PC nog een mooi doelpunt, zo eindigde de eerste periode met een stand van 1-2. Het leek na de eindstand van de tweede periode 3-5 nog wel mee tevallen, maar dat viel tegen, VZ&PC had het zwaar en het sterke EZC kwam naar voren en zo eindigde de 3e periode met een stand van 3-10. VZ&PC wist toch nog een paar doelpuntjes te maken, maar verloor helaas met 5-11 van de kampioen EZC.

Onder 11 verliest van altijd sterke Het Ravijn

Afgelopen zaterdag heeft o11 de wedstrijd in Nijverdal verloren. Het Ravijn is altijd al een zware partij geweest om tegen te spelen. De O11 spelers van VZ&PC hebben het erg goed gedaan. Met 1 doelpunt van Job Sportel was het helaas afgelopen met de doelpunten aan de VZ&PC kant. Desondanks heeft O11 goed samengespeeld en goed hun best gedaan. De eindstand is 17-1 geworden.

Dames 2 wint met 8-5 van Schuurman BZC

Dames 2 heeft afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd met 8-5 gewonnen tegen BZC uit Borculo. Mayke ten Den heeft het 1e doelpunt gemaakt waarop Borculo snel had gereageerd. VZ&PC heeft hierna de stand tot een 7-1 weten te maken. BZC is nog teruggekomen tot een 7-3, waarna VZ&PC hun laatste doelpunt van de wedstrijd maakte. De eindstand is 8-5.

Heren 4 wint van Heren 2 van de zandstuve

Een uit wedstrijd die voelt als thuis. Dit bleek ook al snel uit het eerste doelpunt gemaakt door Jacob de Jong. De wedstrijd liep tot een 4-4  gelijk op, waarna VZ&PC uitliep tot een 4-7. Nog 2 doelpunten van de zandstuve kant en 2 van VZ&PC heeft geresulteerd in een eindstand van 6-9.

VZ&PC o.13 Wint overtuigend van nummer 3 EZC

Na een sterke wedstrijd tegen het Ravijn liet het o.13 team van VZ&PC nu echt zien dat zij stappen maken. De pressing tegen EZC was vanaf het eerste moment goed waardoor EZC niet aan aanvallen toekwam. VZ&PC wist hierdoor uit te lopen naar een 0-4 voorsprong. In het vervolg van de wedstrijd kwam VZ&PC niet meer in problemen en won het de wedstrijd uiteindelijk met 4-7

Heren 3 wint van van De Mors

Met een goed uitgespeelde man meer situatie is Heren 3 de wedstrijd begonnen. Als snel werd doelpunt nummer 2 gemaakt door Dirk Scherphof. De Mors heeft hier op gereageerd en had ook 1 doelpunt gemaakt. Al snel liep de stand op tot een 5-1. De Mors heeft ook hierop gereageerd met 1 doelpunt. Met nog 2 doelpunten gemaakt door Casper Stoelhorst en nog 1 door de Mors, was de wedstrijd beslist en heeft VZ&PC de wedstrijd gewonnen met 7-3.

VZ&PC Heren 2 wint zonder moeite van De Meer H2

Vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat De Meer geen kans maakte. Henk Wessels was op schot en scoorde 5x achter elkaar waardoor er aan het begin van de 2e periode al een 0-5 voorsprong op het scorebord stond. In de rest van de wedstrijd werd er dubbele dekking gegeven op Henk waardoor de andere spelers ook aan bod kwamen om te scoren. Er werden doelpunten gemaakt door Erik Smelt, Erik Folbert, Bart Goos, Tobias Ramerman en Ruben Teunis. Eindstand 5-14

Dames 1 verliest van het 2e van EZC

Na een heftige wedstrijd tussen EZC en Dames 1 van VZ&PC heeft dit helaas geresulteerd in een verloren wedstrijd. Het begin van de wedstrijd zaten de dames van VZ&PC er nog niet lekker in en kwamen er in de 2e periode pas de eerste doelpunten te vallen. Helaas voor VZ&PC waren deze doelpunten voor de dames van EZC. In de rust van de 2e en 3e periode heeft Arjan Smelt de dames op de kant gehaald en een peptalk gehouden. Na de peptalk ging het weer even goed voor de dames en kwam er het eerste doelpunt van hun kant. EZC heeft gescoord vanuit een 5 meter. Niet lang daarna heeft Marjan Smelt een UMV (rode kaart) gekregen. In de 4e periode hebben Britt Smelt en Francis Anderman nog gescoord. De eindscore was 5-3