Wedstrijdverslagen 14 april

Recreatieve 6 kamp vriezenveen:
Uitslag Vriezenveen 6 kamp

Miniorencup Eindhoven:
Uitslag Eindhoven Minioren
Uitslag Eindhoven Minioren 1

(Zondag)
Juniorencup Eindhoven :
Uitslag Eindhoven Junioren

Onder de 11 zonder wissels, goed gespeeld tegen De Grunte.

Onder de 11 heeft afgelopen vrijdag de wedstrijd met 5 spelers moeten spelen. De andere spelers waren naar de zwemwedstrijd in Eindhoven.
Ondanks dat onder de 11 geen wissels hadden hebben ze het uitstekend gedaan tegen De Grunte. Met nog een doelpunt van Sieme Stoelhorst en Giovanni Dessi werd de eindstand 13-2 voor De Grunte. Dit was de laatste wedstrijd van Onder de 11. Zij zijn geëindigd op de 6e plek.

VZ&PC o.13 Wint ook van de Spreng o.13

VZ&PC begon zaterdag de wedstrijd met een complete selectie van 14 spelers tegen hekkensluiter de Spreng. De Spreng is een team dat veel gegroeid is in het afgelopen seizoen dus dit leek geen makkelijke opgave te worden voor VZ&PC. Maar na een donderspeech van coach Jouke Zomer begon het team messcherp aan de wedstrijd. waardoor er na 1 periode een duidelijke voorsprong op het scorebord stond. De wedstrijd werd uiteindelijk met 14-8 gewonnen.

Heren 2 verliest vooral van zichzelf

Het jonge team van Heren 2 mocht zaterdag aantreden tegen een veel ouder, maar ook iets slimmer WWV uit Winterswijk dat goed gebruik maakte van hun grote en sterke keeper. WWV liet telkens een man voorin liggen. VZ&PC wist deze overtallen niet af te ronden en leerde niet van de gemaakte fouten waardoor er tot 5x toe een speler van WWV vrij voor keeper Tim Moelker lag. VZ&PC verloor uiteindelijk zeer onnozel en onnodig met 6-9

Dames VZ&PC stellen kampioenschap voor HZPC Heerenveen uit.

De waterpolo dames van VZ&PC hebben afgelopen zaterdag een uitstekende prestatie geleverd door één punt thuis te houden en hiermee het kampioenschap voor HZPC uit te stellen. De wedstrijd liep constant gelijk op in de eerste drie periodes. De vierde periode wist Heerenveen op een 4-7 voorsprong te komen en kwam de vechtersmentaliteit bij de Vriezenveense dames los. Nadja Sanderman wist er een mooi doelpunt in te gooien en Eline Roelofsen en Karin Smelt volgden dit voorbeeld. Een gelijk spel met nog 3 minuten op de klok. De 15 jarige Francis Sanderman zetten VZ&PC op een voorsprong van 8-7 en met nog enkele secondes op de klok leek VZ&PC dr laatste drie punten van het seizoen binnen te hebben. Helaas werd door een slordige fout dit niet dr werkelijkheid en kon Heerenveen in de laatste seconde nog één punt redden. Eindstand 8-8
De dames van VZ&PC zijn dit seizoen als derde geëindigd.

Andere uitslagen:

O15 》2 – 9 gewonnen tegen OZ&PC
H4 》8 – 7 verloren tegen Losser
H3 》10 – 2 gewonnen tegen Het Ravijn
H1 》9 – 10 gewonnen tegen NDD
D2 》6 – 11 gewonnen tegen Aquapoldro