Sponsor: Het Wapen

Beste VZ&PC leden, trainers, begeleiders & relaties,

Met een spetterend genoegen kan de VZ&PC sponsorcommissie melden dat Café – Restaurant “Het Wapen van Vriezenveen” in maart 2018 een vernieuwde 3 jarige sponsorovereenkomst met VZ&PC heeft getekend. Binnenkort zal dus het logo van “Het Wapen van Vriezenveen” te zien zijn op de badjassen van team Heren 1. 

Wie is onze sponsor?

Café – Restaurant “Het Wapen van Vriezenveen” is gelegen midden in Vriezenveen aan de rotonde waar het Westeinde en het Oosteinde bij elkaar komen. Al ruim een eeuw lang hoort “Het Wapen van Vriezenveen” bij het dorp Vriezenveen. Het begon als een Bondscafé, die had je door heel Nederland en daaraan konden handelsreizigers destijds zien dat het een goed café betrof! Later is het veranderd in Het Wapen van.. In dit geval dus “Het Wapen van Vriezenveen”.

Tegenwoordig een gezellig Café – Restaurant met een mooi en sfeervol terras, waar je je kunt laten verwennen met lekker eten en drinken, een stevig partijtje kunt biljarten of darten en voor de liefhebbers van goede muziek kunt genieten tot in de late uurtjes.
Gezellig bijkletsen, genieten en een goed en lekker hapje eten doe je bij “Het Wapen van Vriezenveen”! 

Het menu bestaat uit verschillende heerlijk vers bereidde gerechten en dat voor een eerlijke prijs. Elke week weer wordt er een verrassend en lekker weekmenu geserveerd. 

Heb je als VZ&PC lid of relatie iets te vieren of te bespreken? “Het Wapen van Vriezenveen” beschikt ook over een sfeervolle zaal boven het Café –  Restaurant, voor maximaal 80 personen. Bel gerust of ga gezellig even langs om je wensen te bespreken en af te stemmen met de mogelijkheden.Voor vragen of een reservering:

Wij kijken met veel genoegen uit naar de komende jaren van samenwerking.

Met sportieve groet,De sponsorcommissie