Sponsor: Ter Steege

Beste VZ&PC leden, trainers, begeleiders en relaties,

Met veel genoegen kan de VZ&PC sponscommissie melden dat Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen in maart 2018 het sponsorcontract met VZ&PC heeft vernieuwd, de bijdrage heeft verhoogd en dat algemeen directeur Arjan van ‘t Hul zijn handtekening heeft gezet onder de nieuwe sponsorovereenkomst. Het mooie van onze overeenkomst is dat deze doorloopt zolang onze voorzitter van VZ&PC, Erik Roelofsen, werkzaam is bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen.

Wie is onze sponsor?

Ter Steege Bouw Vastgoed is onderdeel van de Ter Steege Groep. Een familie van 25 zelfstandige bedrijven in vastgoed, bouw, handel en industrie. Net als een gebouw heeft een organisatie een stevig fundament nodig. Voor Ter Steege zijn dat de waarden betrouwbaar, betrokken en bekwaam. Vanuit deze waarden geven zij al vier generaties betekenis aan hun rol in de maatschappij. Belangrijk onderdeel hiervan is het betrokken zijn bij de sportieve activiteiten van hun medewerkers door middel van sponsoring.

Ook noemenswaardig om te melden is dat Ter Steege eveneens de hoofdsponsor is van RZ&PC De Mors in Rijssen. Voor de goede orde: er zijn geen prestatieafspraken gemaakt, anders dan dat wij hopen dat de sportieve degens in het zwembad gekruisd blijven worden ;~) May the best win.

Wij kijken met veel genoegen uit naar de komende jaren van samenwerking.

Met sportieve groet,

De sponsorcommissie