Clubkleding

Beste leden,

Eindelijk is het dan zover, je eigen VZ&PC kleding is te koop. In deze brief vind je meer informatie over hoe en waar je kunt bestellen, hoe het in z’n werk gaat en verdere informatie. In samenwerking met onze sponsor en leverancier Reclastyle is er een kledinglijn voor VZ&PC neergezet. Deze kledinglijn bestaat uit: een shirtje en broekje, verschillende tassen, twee rugtassen, een badjas, truien, zwembroeken, zwempakken en badmutsen.

Hoe moet ik bestellen?
Kleding is online te bestellen via de volgende stappen:
1. Ga naar www.vzpc.nl en klik op de knop “clubkleding”. Je komt op de pagina waar je alle kleding ziet.

2. Klik op het product dat je wilt bestellen. Je ziet nu meer informatie over het product, de beschikbare maten en de prijs.

3. Vul de gegevens in en klik op de knop “verzenden”. Je product is besteld. Let op: Je kunt maar 1 product tegelijk bestellen, wil je meer bestellen? Herhaal dan stap 2 en 3 opnieuw.

4. Je ontvangt nu een mail waarin je jouw bestelling terugvindt. In deze mail ontvang je de factuur en betaalgegevens. Let op: Zodra het geld is overgemaakt gaat de kleding in bestelling.

Waar kan ik passen?
Passen kan elke dinsdagmiddag tussen 12:00 en 17:00 bij Reclastyle. De gegevens van Reclastyle vind je op de site en onderaan deze brief. Ook kun je natuurlijk altijd even passen van een clubgenoot.

Wanneer krijg ik mijn bestelling?
Vanaf vandaag is de kleding te bestellen. Uiterlijk voor aanvang van het nieuwe seizoen 2017/2018 wordt de kleding geleverd. Na 10 augustus 2017 worden bestellingen verzameld, vanaf dat moment wordt er maandelijks besteld, zo hoef je niet langer dan 1 maand op je kleding te wachten.

Let op: zwembroeken en zwempakken moeten per 10 besteld worden en kunnen dus
langer op zich laten wachten. Zorg dus dat je voor 10 augustus je zwembroek of zwempak bestelt.

Hoe krijg ik mijn bestelling?
Zodra je bestelling binnen is, krijg je hiervan bericht. Je kunt de bestelling dan afhalen bij
Reclastyle. Bestel je voor 10 augustus, dan krijg je bericht zodra je kleding af te halen is bij
zwembad de Stamper.

Hoe moet ik betalen?
Na je bestelling krijg je van Reclastyle een mail met de factuur en betaalgegevens. Je kunt het geld overmaken via de bank. Na ontvangst van je betaling is je bestelling definitief.

Kan ik ook ruilen?
Ruilen willen we zoveel mogelijk voorkomen, bij twijfel raden we aan om eerst te gaan passen. Toch de verkeerde maat besteld? Neem dan even contact op met Reclastyle.

Let op! Zwembroeken en zwempakken kunnen niet geruild worden, wees dus zeker van de juiste maat.

Ik heb nog kleding van VZ&PC
Heb jij nog kleding met daarop een sponsor? Dan ben jij verplicht deze te dragen tot en
met december 2017. Je dient deze kleding te dragen tijdens alle zwem- en waterpolowedstrijden en toernooien. Wij zijn blij met de bijdrage van al onze sponsoren en komen onze afspraken na!
Eind december wordt deze kleding weer ingezameld en mag je eigen kleding dragen.

Ik ben trainer, moet ik dan ook kleding kopen?
Alle trainers van VZ&PC die met regelmaat training geven krijgen van de club een T-shirt en broekje. Je kunt deze kleding zelf bestellen zoals hierboven beschreven. Zodra je de factuur van Reclastyle hebt ontvangen, kun je deze door mailen naar onze penningmeester. Vermeld hierbij dat je trainer bent. De penningmeester zal dit controleren en het bedrag overmaken naar Reclastyle.

Sponseren
Heb jij of weet jij een bedrijf dat VZ&PC wil sponseren, bijvoorbeeld door kleding of tassen met de bedrijfsnaam te laten bedrukken, geef dan a.u.b. de gegevens door aan een van de leden van de sponsorcommissie. Zo is er de mogelijkheid om de kleding voor jouw team of groep een stuk goedkoper aan te bieden!

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie VZ&PC

Contactgegevens sponsorcommissie:
Mail: sponsorcommissie@vzpc.nl

Maik Hoff: 0641869783
Reint Sanderman: 0657650368
Ellen Stoelhorst: 0616102977

Reclastyle:
Nijverheidsweg 8
7671 DA Vriezenveen
Telefoon: 06 517 987 37
Website: www.reclastyle.nl

 

Klik op onderstaande afbeelding om naar de shop te gaan.